Actualiteiten

Actualiteiten 


Schoolsluiting door covid-19 tot 18 januari

Net als alle andere bassischolen in Nederland, zijn wij genoodzaakt om onze school te sluiten tot en met 18 januari tijdens de lockdown. Van de regering zullen wij horen of dit verlengd wordt, of niet.

Op dit moment volgen alle leerlingen online afstandsonderwijs van onze leerkrachten. Dit gebeurt door middel van het programma Teams. 

Op de school is noodopvang aanwezig voor kinderen waarvan de ouder(s) een cruciaal beroep uitoefenen, of kinderen die aangemerkt worden als kwetsbaar. Deze laatste caterogrie wordt bepaald door de groepsleerkrachten zelf. De noodpvang wordt gedaan door de Bevo en Gymleerkracht en onderwijsassistenten. De groepsleerkrachten geven namelijk de online lessen aan de overige kinderen.  

Wij hopen snel alle kinderen weer te verwelkomen in onze school! 


Covid-19

Op dit moment hebben ook wij als school te maken met covid-19 maatregelen. Hierbij houden wij ons school aan de maatregelen die vastgesteld zijn door de overheid. Dit houdt bijvoorbeeld in dat ouders niet de school in mogen en dat kinderen buiten bij het hek worden afgezet. In het basissonderwijs zijn mondkopjes niet verplicht, niet voor het personeel en ook niet voor de leerlingen. 

Voor meer informatie over de Covid-19 maatregelen op basisscholen verwijzen wij u graag naar de site van de rijksoverheid. 

Daarnaast zorgen wij er als school uiteraard voor dat wij ons aan alle hygiënemaatregelen en adviezen houden die door het RIVM worden opgesteld. Zo kunt u uw kind met een veilig gevoel naar school blijven brengen.