Halen/brengen

Halen en brengen

U kunt uw kind vanaf 08:15 naar school brengen, dan gaan de hekken open. Wij beginnen met de lessen om 08:30

In groep 1,2 en 3 worden de kinderen naar binnen gebracht door hun ouders. Zij mogen hun kinderen tot aan de deur naar binnen brengen. Éen keer per maand of week is er een inloopochtend voor de ouders van groep 1,2 en 3, de leerkrachten informeren u daarover.

De kinderen van groep 4 tot en met 8 lopen zelf naar binnen.

Om 14:30 zijn de kinderen uit. De ouders van groep 1/2 kunnen hun kinderen ophalen bij de lokalen. De leerlingen van groep 3 worden door de leerkracht naar buiten gebracht. De leerlingen van groep 4 tot en met 8 gaan zelf naar huis.

LET OP: Op dit moment gelden er andere regels vanwege de coronamaatregelen. De ouders van groep 1/2/3 mogen niet meer naar binnen bij de school. De kinderen van deze groepen worden opgevangen bij het hek vanaf 08:20 en lopen dan zelf naar binnen. Hetzelfde geldt voor de kinderen van groep 4 tot en met 8.